Vahaus

Varaa aika

Triplaan

Varaa aika autosi ulko/sisäpesuun tai vahaukseen nopeasti ja kätevästi online-ajanvarausjärjestelmästämme. Huom. Online-ajanvaraus käytössä toistaiseksi vain Mall of Triplan toimipisteeseen.

Helsingin Autopesu

Helsingin Autopesu Oy toimii kolmessa toimipisteessä Pasilassa. Pesemme autosi aina perusteellisesti ja maalipinnasta huolehtien käsinpesuna.Teemme myös sisäpesut ja maalipinnan vahaus- ja kiillotustyöt.

Vahaus

Suomen vaihtelevat ja ajoittain ankaratkin sääolosuhteet ovat haitallisia auton maalipinnalle ja edesauttavat ruostumista. Onkin suositeltavaa suorittaa auton vahaus vähintään kaksi kertaa vuodessa – lumien poistuttua keväällä sekä syksyllä, juuri ennen lumien tuloa (normaali autovaha kestää noin puolisen vuotta).

Vahaus antaa autollesi silmiä hivelevän kiillon ja pitkäaikaisen suojan mm. auringon UV-säteilyltä, teollisuuden laskeumilta, puiden pihkalta, linnun jätöksiltä, tiesuolalta ja hiekoituksesta aiheutuvilta pikku kiveniskuilta sekä ilman erilaisilta epäpuhtauksilta. Vahaus myös hylkii erinomaisesti vettä jolloin lika ja tiesuola eivät tartu auton pintaan.

Suoritamme kaikki vahaukset aina parhailla, kansainvälisestikin tunnetuilla ja parhaiksi valituilla tuotteilla.

Työvaiheet:

  1. Autolle suoritetaan perusteellinen käsinpesu sekä -kuivaus
  2. Kuivan ja puhtaan auton pintaan levitetään tasainen kerros autovahaa
  3. Vahan annetaan kunnolla kuivua
  4. Auto kiillotetaan käsin kiiltäväksi

Suoritamme myös kovavahauksia joilla saat kiiltävän pinnan ja vahasuojan autollesi vuosiksi.

Hinnasto

  • Käsinpesu + kevytvaha
    45 €

Miksi toisit autosi meille vahattavaksi?

Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia vahauksia kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Eri automallien ja -merkkien pinnat ovat meille yksityiskohtaisen tuttuja ja vahaamme jokaisen auton kuin se olisi omamme, joten voit olla varma että autosi moottori saadaan huolellisesti putipuhtaaksi ja säihkyvän kiiltäväksi. Otamme myös kaikki erikoistoiveesi huomioon työn suorituksessa.

Varaa aika online-ajanvarauspalvelustamme tai soita!

Autopesula Viikki