Vahaukset

Olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta palvelua. Pesemme ja vahaamme autosi aina kuin omamme – perusteellisesti ja maalipinnasta huolehtien.

Vahaukset

Suomen vaihtelevat ja ajoittain ankaratkin sääolosuhteet ovat haitallisia auton maalipinnalle ja edesauttavat ruostumista. Onkin suositeltavaa suorittaa auton vahaus vähintään kaksi kertaa vuodessa – lumien poistuttua keväällä sekä syksyllä, juuri ennen lumien tuloa (normaali autovaha kestää noin puolisen vuotta).

Kovavahaukset

Kovavahaus antaa autollesi silmiä hivelevän kiillon ja pitkäaikaisen suojan mm. auringon UV-säteilyltä, teollisuuden laskeumilta, puiden pihkalta, linnun jätöksiltä, tiesuolalta ja hiekoituksesta aiheutuvilta pikku kiveniskuilta sekä ilman erilaisilta epäpuhtauksilta. Vahaus myös hylkii erinomaisesti vettä jolloin lika ja tiesuola eivät tartu auton pintaan.

Miksi toisit autosi meille vahaukseen tai huoltoon?

Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia auton ulko- ja sisäpesuja, ilmastointihuoltoja sekä renkaanvaihtoja kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Eri automallien ja -merkkien yksityiskohdat ovat meille tuttuja ja huollamme jokaisen auton kuin se olisi omamme, joten voit olla varma että autosi maalipinta sekä sisätilat saadaan huolellisesti putipuhtaiksi ja renkaat vaihdettua turvallisesti. Otamme myös kaikki erikoistoiveesi huomioon näitä töitä suorittaessa.

Huom. Online-ajanvaraus käytössä toistaiseksi vain Mall of Triplan toimipisteeseen.