Verhoilupesu

Varaa aika

Triplaan

Varaa aika autosi ulko/sisäpesuun tai vahaukseen nopeasti ja kätevästi online-ajanvarausjärjestelmästämme. Huom. Online-ajanvaraus käytössä toistaiseksi vain Mall of Triplan toimipisteeseen.

Helsingin Autopesu

Helsingin Autopesu Oy toimii kolmessa toimipisteessä Pasilassa. Pesemme autosi aina perusteellisesti ja maalipinnasta huolehtien käsinpesuna.Teemme myös sisäpesut ja maalipinnan vahaus- ja kiillotustyöt.

Verhoilupesu

Auton verhoiluihin ja penkeille kertyy ajan saatossa lähes väkisinkin likaa ja esimerkiksi kahvi-, rasva-, ruoka-, tai limonaditahroja. Myös kosteat vaatteet saattavat päästää istuimiin väriä ja pienempien lasten kengistä irtoaa kuraa. Mutta ei huolta, pystymme poistamaan melkeinpä minkälaiset tahrat tahansa.

Auton istuimien pesuntarve vaihtelee paljon autokohtaisesti. Erilaiset verhoilumateriaalit sekä värit vaikuttavat siihen, miten herkästi penkit likaantuvat. Varsinkin vaaleat kangasmateriaalit ovat ajoneuvoissa hyvinkin herkkiä likaantumiselle.

Normaali auton kangasverhoilu on suositeltavaa pesettää 1–2 kertaa vuodessa. Myös nahkaverhoilut kaipaavat aika ajoin pesua ja puhdistusta, nahkasisusta on hyvä käsitellä nahanhoitoaineella aina puhdistustyön yhteydessä.

Työvaiheet:

 1. Penkit imuroidaan huolellisesti irtoliasta ja pölystä
 2. Penkeille levitetään verhoilupesuaine
 3. Pesuaine harjataan istuimiin pehmeällä harjalla ja aineen annetaan vaikuttaa hetki
 4. Penkeistä imetään likainen vesi pois märkäimurilla
 5. Työvaiheet 2–4 toistetaan, jos istuimet ovat erityisen likaiset
 6. Penkit huuhdotaan puhtaalla vedellä
 7. Huuhteluvesi imetään pois märkäimurilla
 8. Penkit kuivataan lämmittimien avulla
 9. Lopputuloksena penkeistäsi tulee puhtaat ja mukavan raikkaat

Hinnasto

 • Verhoilun vesipesu
  125 €
 • Hajunpoisto otsonimenetelmällä
  100 €

Miksi toisit autosi meille verhoilupesuun?

Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia autojen verhoilupesuja kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Eri automallien ja -merkkien sisäpinnat ovat meille yksityiskohtaisen tuttuja ja puhdistamme jokaisen auton kuin se olisi omamme, joten voit olla varma että autosi sisätilat saadaan huolellisesti putipuhtaaksi. Otamme myös kaikki erikoistoiveesi huomioon työn suorituksessa.

 

Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia kovavahauksia kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Varaa aika online-ajanvarauspalvelustamme tai soita!

Autopesula Viikinmäki