Sisäpuhdistus

Varaa aika

Triplaan

Varaa aika autosi ulko/sisäpesuun tai vahaukseen nopeasti ja kätevästi online-ajanvarausjärjestelmästämme. Huom. Online-ajanvaraus käytössä toistaiseksi vain Mall of Triplan toimipisteeseen.

Helsingin Autopesu

Helsingin Autopesu Oy toimii kolmessa toimipisteessä Pasilassa. Pesemme autosi aina perusteellisesti ja maalipinnasta huolehtien käsinpesuna.Teemme myös sisäpesut ja maalipinnan vahaus- ja kiillotustyöt.

Sisäpuhdistus

Muun muassa likaiset kengät, lemmikkieläimet ja tupakansavu ovat yleisiä auton sisätilojen lian sekä hajuhaittojen aiheuttajia. Kojelauta, kahvat, painikkeet ja muut kädensijat pölyttyvät helposti ja voivat kerätä esimerkiksi rasvaa matkustajien sormista. Auton sisäpuhdistuksella tarkoitetaan auton sisätilojen perusteellista puhdistusta. Sisäpuhdistus tulisi suorittaa autolle säännöllisin väliajoin, noin 2–8 viikon välein, riippuen auton käytöstä.

Hiekkaa ja pölyä alkaa ajan kuluessa kerääntyä auton sisäpinnoille lähes väkisinkin. Etenkin talvisin kulkeutuu autoon kenkien mukana paljon lunta ja hiekkaa, ja lumi sulaa auton lattialle joka taas johtaa lattiaverhoilun kastumiseen. Lattiaverhoilu olisikin syytä vähintään imuroida kuivaksi säännöllisin väliajoin.

Käytämme auton sisäosien puhdistukseen aina desinfioivia pesuaineita, joista ei jää hajuja tai tuoksuja. Sovittaessa voimme käyttää tuoksua sisältäviä aineita. Poistamme autostasi myös mahdolliset eläinten karvat sekä muut epäpuhtaudet. Tarvittaessa teemme hajunpoistoja otsonoinnilla.

Työvaiheet:

 1. Matot poistetaan lattialta ja ne pestään
 2. Isoimmat irtoroskat poistetaan käsin
 3. Auto imuroidaan ammattikäyttöön tarkoitetulla märkäimurilla
 4. Vinyyli- ja muoviosat putsataan sisäpuhdistusaineella mikrokuituliinaa käyttäen
 5. Viimeisenä työvaiheena pesemme ikkunat kirkkaan puhtaiksi

Hinnasto

 • Käsinpesu + sisäpuhdistus
  75 €
 • Hajunpoisto otsonimenetelmällä
  100 €
 • Käsinpesu + sisäpuhdistus + kovavaha
  170 €

Miksi toisit autosi meille sisäpuhdistukseen?

Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia autojen sisäpuhdistuksia kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Eri automallien ja -merkkien pinnat ovat meille yksityiskohtaisen tuttuja ja puhdistamme jokaisen auton kuin se olisi omamme, joten voit olla varma että autosi sisätilat saadaan huolellisesti putipuhtaaksi. Otamme myös kaikki erikoistoiveesi huomioon työn suorituksessa.

 

Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia kovavahauksia kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Varaa aika online-ajanvarauspalvelustamme tai soita!

Autopesula Viikki