Sisäpuhdistukset

Olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta palvelua. Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia autojen sisäpuhdistuksia kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Eri automallien ja -merkkien pinnat ovat meille yksityiskohtaisen tuttuja ja puhdistamme jokaisen auton kuin se olisi omamme, joten voit olla varma että autosi sisätilat saadaan huolellisesti putipuhtaaksi. Otamme myös kaikki erikoistoiveesi huomioon työn suorituksessa.

Sisäpuhdistukset

Muun muassa likaiset kengät, lemmikkieläimet ja tupakansavu ovat yleisiä auton sisätilojen lian sekä hajuhaittojen aiheuttajia. Kojelauta, kahvat, painikkeet ja muut kädensijat pölyttyvät helposti ja voivat kerätä esimerkiksi rasvaa matkustajien sormista. Auton sisäpuhdistuksella tarkoitetaan auton sisätilojen perusteellista puhdistusta.

Verhoilupesut

Auton verhoiluihin ja penkeille kertyy ajan saatossa lähes väkisinkin likaa ja esimerkiksi kahvi-, rasva-, ruoka-, tai limonaditahroja. Myös kosteat vaatteet saattavat päästää istuimiin väriä ja pienempien lasten kengistä irtoaa kuraa. Mutta ei huolta, pystymme poistamaan melkeinpä minkälaiset tahrat tahansa.

Miksi toisit autosi meille sisäpuhdistukseen tai huoltoon?

Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia auton ulko- ja sisäpesuja, ilmastointihuoltoja sekä renkaanvaihtoja kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Eri automallien ja -merkkien yksityiskohdat ovat meille tuttuja ja huollamme jokaisen auton kuin se olisi omamme, joten voit olla varma että autosi maalipinta sekä sisätilat saadaan huolellisesti putipuhtaiksi ja renkaat vaihdettua turvallisesti. Otamme myös kaikki erikoistoiveesi huomioon näitä töitä suorittaessa.

Huom. Online-ajanvaraus käytössä toistaiseksi vain Mall of Triplan toimipisteeseen.