Moottoripesu

Varaa aika

Triplaan

Varaa aika autosi ulko/sisäpesuun tai vahaukseen nopeasti ja kätevästi online-ajanvarausjärjestelmästämme. Huom. Online-ajanvaraus käytössä toistaiseksi vain Mall of Triplan toimipisteeseen.

Helsingin Autopesu

Helsingin Autopesu Oy toimii kolmessa toimipisteessä Pasilassa. Pesemme autosi aina perusteellisesti ja maalipinnasta huolehtien käsinpesuna.Teemme myös sisäpesut ja maalipinnan vahaus- ja kiillotustyöt.

Moottoripesu

Puhtaus on hyvin tärkeää myös konepellin alla. Likainen moottori on vaarallinen autolle ja sen sähkölaitteille. Siksipä on fiksua pestä auton moottori säännöllisesti – tämä takaa autosi moottorille luotettavan toiminnan pitkälle tulevaisuuteen.

On suositeltavaa pesettää auton moottoritila huolellisesti kahdesta kolmeen kertaan vuodessa. Pesu on paikallaan myös jos moottorissa on ilmennyt öljy- tai jäähdytinnestevuotoja.

Työvaiheet

  1. Kosteudelle ja vedelle herkät sähkölaitteet suojataan huolellisesti
  2. Liuotinpesuaine levitetään moottoritilaan
  3. Liuotinaineen hetken vaikutettua moottoritilaan levitetään vielä varsinainen moottoripesuaine
  4. Moottoritila huuhdotaan painepesurilla
  5. Lopuksi moottoritila kuivataan paineilmapuhaltimella

Kun tuot autosi moottoripesuun, on toimenpiteeseen varattava hetki aikaa. Kuuman moottorin on annettava jäähtyä ennen työtä.

Pesemme moottoritilat vain yläkautta.

Suoritamme moottoripesut aina asiakkaan omalla vastuulla. Mahdollisista pesun aiheuttamista häiriöistä emme ota vastuuta.

Hinnasto

  • Moottorin pesu (asiakkaan omalla vastuulla)
    45 €

Miksi toisit autosi moottorin meille pestäväksi?

Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia autopesuja kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Eri automallien ja -merkkien moottorit ovat meille yksityiskohtaisen tuttuja ja pesemme jokaisen auton moottorin kuin se olisi omamme, joten voit olla varma että autosi moottori saadaan huolellisesti putipuhtaaksi. Otamme myös kaikki erikoistoiveesi huomioon työn suorituksessa.

Varaa aika online-ajanvarauspalvelustamme tai soita!

Toimimme kolmessa toimipisteessä Helsingin Pasilassa

Autopesula Viikki