Auton käsinpesu

Varaa aika

Triplaan

Varaa aika autosi ulko/sisäpesuun tai vahaukseen nopeasti ja kätevästi online-ajanvarausjärjestelmästämme. Huom. Online-ajanvaraus käytössä toistaiseksi vain Mall of Triplan toimipisteeseen.

Helsingin Autopesu

Helsingin Autopesu Oy toimii kolmessa toimipisteessä Pasilassa. Pesemme autosi aina perusteellisesti ja maalipinnasta huolehtien käsinpesuna.Teemme myös sisäpesut ja maalipinnan vahaus- ja kiillotustyöt.

Auton käsinpesu

Käsinpesu on suositeltavaa suorittaa autolle säännöllisin väliajoin. Noin kahden, kolmen viikon välein tehtävällä huolellisella käsinpesulla pystytään välttämään mahdollisen lian (kuten pihkan tai lintujen jätösten) palamista kiinni auton maalipintaan. Pahimmissa tapauksissa linnun uloste ja pihka voivat kuluttaa auton maalipinnan puhki.

Suomen sääolosuhteet ovat valitettavan otolliset autojen ruostumiselle. Syksyiset räntäkelit, talvella suolattavat tiet ja hiekoitushiekka, vaihtelevat lämpötilat sekä happosateet – kaikki nämä syövyttävät omalta osaltan autoa. Säännöllinen auton käsinpesu turvaa autosi maalipinnan säilymisen hyvässä kunnossa yli kylmän talvikauden.

Työn kuvaus

Auton käsinpesu sisältää seuraavat työvaiheet:

 1. Työ aloitetaan pesu- tai liuotinaineen levityksellä
 2. Auto pestään huolellisesti painepesurilla, jotta kaikki lika saadaan poistettua ennen pesukinnas tai -sienikäsittelyä
 3. Tarpeen ja tilanteen sitä vaatiessa auto käydään vielä kauttaaltaan läpi erikoispesuaineilla
 4. Auton kaikki ulkopinnat pestään pesukintaalla tai pesusienellä käyttäen vahashampoota
 5. Shampoot huuhdellaan pois käden lämpöisellä vedellä
 6. Lopuksi auto kuivataan huolellisesti auton maalipinnoille tarkoitetulla mikrokuituliinalla, silikonilastalla tai säämiskällä

Hinnasto

 • Käsinpesu
  35 €
 • Liuotinpesu
  39 €
 • Käsinpesu + kevytvaha
  45 €
 • Suksiboksin pesu
  5 €
 • Paketti- tai maastoauton pesu
  + 5 €

Miksi toisit autosi meille pestäväksi?

Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia autopesuja kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Eri automallien ja -merkkien yksityiskohdat ovat meille tuttuja ja pesemme jokaisen auton kuin se olisi omamme, joten voit olla varma että autosi maalipinta saadaan huolellisesti putipuhtaaksi. Otamme myös kaikki erikoistoiveesi huomioon työn suorituksessa.

Varaa aika online-ajanvarauspalvelustamme tai soita!

Autopesula Viikki