Pesupalvelut

Olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta palvelua. Pesemme autosi aina kuin pesisimme omamme – perusteellisesti ja maalipinnasta huolehtien käsinpesuna.Teemme myös sisäpesut ja maalipinnan vahaus- ja kiillotustyöt.

Käsinpesut

Käsinpesu on suositeltavaa suorittaa autolle säännöllisin väliajoin. Noin kahden, kolmen viikon välein tehtävällä huolellisella käsinpesulla pystytään välttämään mahdollisen lian palamista kiinni auton maalipintaan.

Moottoripesut

Puhtaus on hyvin tärkeää myös konepellin alla. Likainen moottori on vaarallinen autolle ja sen sähkölaitteille. Siksipä on fiksua pestä auton moottori säännöllisesti – tämä takaa autosi moottorille luotettavan toiminnan pitkälle tulevaisuuteen.

Vahaukset

Suomen vaihtelevat ja ajoittain ankaratkin sääolosuhteet ovat haitallisia auton maalipinnalle ja edesauttavat ruostumista. Onkin suositeltavaa suorittaa auton vahaus vähintään kaksi kertaa vuodessa – lumien poistuttua keväällä sekä syksyllä, juuri ennen lumien tuloa (normaali autovaha kestää noin puolisen vuotta).

Kovavahaukset

Kovavahaus antaa autollesi silmiä hivelevän kiillon ja pitkäaikaisen suojan mm. auringon UV-säteilyltä, teollisuuden laskeumilta, puiden pihkalta, linnun jätöksiltä, tiesuolalta ja hiekoituksesta aiheutuvilta pikku kiveniskuilta sekä ilman erilaisilta epäpuhtauksilta. Vahaus myös hylkii erinomaisesti vettä jolloin lika ja tiesuola eivät tartu auton pintaan.

Sisäpuhdistukset

Muun muassa likaiset kengät, lemmikkieläimet ja tupakansavu ovat yleisiä auton sisätilojen lian sekä hajuhaittojen aiheuttajia. Kojelauta, kahvat, painikkeet ja muut kädensijat pölyttyvät helposti ja voivat kerätä esimerkiksi rasvaa matkustajien sormista. Auton sisäpuhdistuksella tarkoitetaan auton sisätilojen perusteellista puhdistusta.

Verhoilupesut

Auton verhoiluihin ja penkeille kertyy ajan saatossa lähes väkisinkin likaa ja esimerkiksi kahvi-, rasva-, ruoka-, tai limonaditahroja. Myös kosteat vaatteet saattavat päästää istuimiin väriä ja pienempien lasten kengistä irtoaa kuraa. Mutta ei huolta, pystymme poistamaan melkeinpä minkälaiset tahrat tahansa.

Miksi toisit autosi meille pesuun tai huoltoon?

Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia auton ulko- ja sisäpesuja, ilmastointihuoltoja sekä renkaanvaihtoja kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Eri automallien ja -merkkien yksityiskohdat ovat meille tuttuja ja huollamme jokaisen auton kuin se olisi omamme, joten voit olla varma että autosi maalipinta sekä sisätilat saadaan huolellisesti putipuhtaiksi ja renkaat vaihdettua turvallisesti. Otamme myös kaikki erikoistoiveesi huomioon näitä töitä suorittaessa.