Muut palvelut

Olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta palvelua. Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia autojen ilmastointihuoltoja ja renkaanvaihtoja kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Eri automallit ja -merkit ovat meille yksityiskohtaisen tuttuja ja huollamme jokaisen auton kuin se olisi omamme, joten voit olla varma että autosi saadaan huollettua asianmukaisesti. Otamme myös kaikki erikoistoiveesi huomioon työn suorituksessa.

Ilmastointihuollot

Ilmastointi pitää autosi lämpötilan miellyttävänä ja ilman mukavan raikkaana. Varsinkin kesähelteillä hyvin toimiva auton ilmastointi on mukavuusvaruste vailla vertaa.  Se myös poistaa ilmankosteutta, jolloin ikkunat huurtuvat vähemmän. Ilmastointi vaatii kuitenkin säännöllistä huoltoa, sillä laitteen kylmäaineesta haihtuu jopa 10–15 %  vuosittain.

Renkaanvaihdot

Talvirenkaat kannattaa vaihtaa alle ennen kuin lämpötilat kääntyvät nollan alapuolelle. Ensilumien tultua renkaiden vaihdolla alkaa olla jo kiire ja samaan aikaan autohuollot ruuhkautuvat. Kesärenkaiden vaihtoon kannattaa ryhtyä silloin, kun liukkaudesta ole enää vaaraa. Renkaiden kunto on aina hyvä tarkistaa ennen kuin niiden vaihtaminen on ajankohtaista.

Miksi toisit autosi meille huoltoon?

Kokenut henkilökuntamme on suorittanut lukemattomia auton ulko- ja sisäpesuja, ilmastointihuoltoja sekä renkaanvaihtoja kaikenlaisille ja kaikenkokoisille autoille. Eri automallien ja -merkkien yksityiskohdat ovat meille tuttuja ja huollamme jokaisen auton kuin se olisi omamme, joten voit olla varma että autosi maalipinta sekä sisätilat saadaan huolellisesti putipuhtaiksi ja renkaat vaihdettua turvallisesti. Otamme myös kaikki erikoistoiveesi huomioon näitä töitä suorittaessa.